lördag 27 april 2013

Christoffer Kvist 7:a

I kväll kom lagets första topp-10 genom Christoffer Kvist som spurtade till sig en sjundeplats i  GP-loppet på Hammarö 3-dagars.

Tidigt i loppet kom en duo loss med en Södertälje CK-cyklist och en CK Hymer-Cyklist. Upsala CK var laget som fick ta ansvar i klungan och utbrytarna fick ingen stor lucka. Farten var mycket hög inledningsvis och flera tvingades släppa kontakten med klungan. Däribland Fredrik Carls. Resterande fem cyklister i laget satt med klungan hela vägen och med varvet kvar så var fältet återsamlat och det laddades för spurt.

Tyvärr blev det en vurpa i spurten, men Christoffer Kvist klarade sig undan och kom som sagt in på en sjunde plats.

Vann tävlingen gjorde proffscyklisten Jonas Ahlstrand från Team Argos-SHIMANO och totalledande Jakob Södergrann blev trea. Johan Carls blev 23:a och Joel Håland blev 27:a. Hendrik Sjölund och Viktor Knutsson kunde rulla in i mål.